Карта сайту
Приватна зона


Новини

Вітання Міністра Дмитра Табачника з Новим роком і Різдвом Христовим

Шановні колеги, дорогі друзі!

Сердечно вітаю зі світлими та радісними святами – з Новим роком та Різдвом Христовим!

Уже стає історією 2012 рік – рік непростий, але водночас цікавий, плідний на яскраві враження та здобутки.

Хочу подякувати, в першу чергу, всій освітянській, науковій, спортивній та молодіжній  громаді, усім новаторам та ентузіастам, людям, закоханим у свою професію, які впродовж року нас підтримували, допомагали у реалізації системних реформ.

Упевнений, що в кожного з вас є гарні спогади про радісні, приємні події, багато з яких пов’язані з трудовою діяльністю, з улюбленим дитячим садочком, школою або університетом, зі своїми вихованцями, учнями та студентами, заради яких ви щоденно здійснювали маленький подвиг, про яких хвилювалися і піклувалися, з якими ділилися своїми знаннями та життєвою мудрістю.

Ми впевнено продовжуємо рух уперед. Шлях реформ ніколи не буває простим, проте, переконаний, що результати нашої з вами щоденної роботи стануть надійними фундаментом для подальшого розвитку сфери освіти і науки, молоді та спорту.

Новорічні свята – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, час нових можливостей та здійснення бажань, і я щиро вірю, що усі сумні моменти залишаться у минулому, а найкращі й найприємніші спогади зігріватимуть вашу душу протягом усього 2013 року.

Бажаю зустріти Новий Рік та Різдво Христове у піднесеному настрої, зі світлими помислами, оптимізмом, добрими сподіваннями, з вірою у свої сили.

Зичу новорічних див, радості, підтримки близьких і друзів. Нехай маленькі колядники засіють у вашому домі щастя, благополуччя, родинне тепло й світлі почуття віри, надії та любові!

З повагою та найщирішими вітаннями,

Міністр освіти і науки, молоді та спорту                           Дмитро Табачник

Джерело: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Останні новини

Loading

календар подiй

29 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS