Училище готує фахівців:
- На базі повної загальної середньої освіти (за денною формою навчання) за робочими професіями:
- кухар
- Термін навчання 1 рік.
Навчальний процес в училищі забезпечує кваліфікований викладацький колектив. Заняття проводяться в сучасно оформлених аудиторіях, лінгафонних кабінетах, комп’ютерних лабораторіях з сучасними ПЕОМ, навчальному ресторані, барі, кухні, в спортивному залі.
В залежності від вибраних професій студенти вивчають бухгалтерський облік, фінанси, статистику, обслуговування в готелях та ресторанах, технологію приготування їжі, ряд юридичних дисциплін.
Крім спеціальних дисциплін студенти проходять загально-технічну, гуманітарну підготовку, що формує у студентів професійні навички, творче мислення та високі моральні якості.
Випускники училища можуть працювати агентами з організації туризму, офіціантами, кухарями, кондитерами, барменами в підприємствах харчування; обліковцями в організаціях, підприємствах, фірмах; секретарями-референтами, секретарями-діловодами в різних юридичних, комерційних та державних підприємствах.
Після закінчення училища Ви отримаєте Державний диплом кваліфікованого робітника та атестат про повну загальну середню освіту (на базі 9 класів) і зможете продовжити навчання в Київському університеті туризму, економіки і права.
Навчання на контрактній основі. Прийом документів проводиться з 7 червня.
ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПОДАННЯ В ПРИЙМАЛЬНУ КОМІСІЮ:
- документ про освіту(оригінал) за умови вступу на денну форму навчання, в інших випадках - оригінал або завірену копію;
- медична довідка за формою 086-О;
- 4 фотокартки розміром 3х4 см;
- копія ідентифікаційного коду;
- копія паспорту або свідоцтва про народження;
- копія документів, що дають право на пільги до вступу в навчальний заклад (за наявністю).
Особисто пред'являються паспорт чи свідоцтво про народження, військовий квиток (посвідчення про приписку до призовної дільниці) та надаються копії.
Практика:
Професійна підготовка передбачає обов’язкове проходження практики, на яку відводиться майже 50% навчального часу. Практика проходить в навчально-виробничих лабораторіях та підприємствах, з якими укладено угоди, а це насамперед: готелі, туристичні фірми, ресторани, торгівельні центри, органи суду та нотаріату.