Карта сайту
Приватна зона


Новини

27 вересня до річниці Всесвітнього дня туризму

Київський університет туризму, економіки і права є одним з провідних профільних вищих навчальних закладів, який готує фахівців сфери туризму.

27 вересня в межах святкування чергової річниці Всесвітнього дня туризму було організовано фестиваль кухні народів світу.

Захід проходив у мальовничій місцевості національного музею народної архітектури та побуту України. На фоні традиційних українських ландшафтів по особливому сприймалось дане дійство.

Розпочався захід зі вступного слова кандидата економічних наук, доцента, декана факультету «Туризму, готельного та ресторанного бізнесу» Олега Валентиновича Парубця, який висловив подяку організаторам і учасникам свята, а також, вітаючи всіх, наголосив, що: «Туризм є невід’ємною частиною нашого життя, адже кожна людина хоче пізнавати світ, а туризм – це і є той метод, що дозволяє його пізнати!». Його підтримав завідувач відділу науки та аспірантури, кандидат історичних наук, доцент, професор КУТЕП Олександр Алікович Кручек, зазначивши, що «туризм, це свято тих, хто здатен вийти за межі буденності повсякденної суєти, отриманий досвід є незабутнім у формуванні особистості».

До вітань приєднались заступник завідувача кафедри теорії та практики туризму кандидат соціологічних наук, доцент, професор КУТЕП Ірина Михайлівна Мініч, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи кандидат економічних наук, доцент Наталія Василівна Бунтова та інші викладачі Університету.

Програма фестивалю передбачала презентацію країни з глибокими традиціями гостинності, ознайомлення з особливостями місцевої кухні та технологією приготування страв. Конкурсу передувала екскурсія по території Музею, це створило особливу, творчу атмосферу, надихнуло учасників на додатку емоційність у своїх презентаціях.

Серед інших найбільш яскравими були виступи студентів 1 курсу спеціальності «Туризм», які презентували кухню України. Не менш вражаючою була презентація кухні Італії з їх вишуканими стравами, що запропонували студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Презентації передбачали не лише знання кухні та традицій приготування, а ще й особливості подачі страв та традиційне національне вбрання учасників.

Після підведення підсумків всі учасники із задоволенням посмакували виготовленими смаколиками. Нагородами були не тільки призи та цінні подарунки, а й прекрасний настрій, яскраві враження, які сповна отримали всі учасники даного заходу.

ФОТОЗВІТ

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

20 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS