Карта сайту
Приватна зона


Новини

Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дорогі українці!

Вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Ці свята дарують відчуття оновлення, дають можливість підбити підсумки, проаналізувати перемоги та поразки і з новими силами розпочати рік.

2016-й став роком великих починань, випробувань та перемог. Зараз у сфері освіти і науки закладаються та поступово впроваджуються зміни, необхідні для України в 21 столітті.

І я хочу від щирого серця подякувати усім свої колегам: вихователям у дошкільних навчальних закладах, які турботливо опікуються маленькими дітьми по всій Україні; учителям і майстрам, які не лише дають знання своїм учням, а допомагають їм пізнати цей світ та знайти місце в ньому; викладачам вишів, які формують еліту нашої держави; науковцям, без яких неможливий поступ нашої країни вперед.

Без вас жодні справжні зміни - неможливі. Адже це ви своїми ідеями та працею формуєте сутність української освіти і науки. Лише об’єднавшись, ми зможемо принести нашій країні зміни, яких вона давно потребує.

Саме тому усім нам - дошкільнятам та їх вихователям, школярам, учням професійно-технічних закладів і їх учителям, студентам і викладачам, апірантам та науковцям, а ще батькам, бабусям і дідусям усіх тих, хто вчиться, - я зичу здоров'я, енергії та наснаги. Хай новий рік буде сповнений добром і новими звершеннями.

Я вірю, що 2017 рік принесе свіжі ідеї, можливості та перемоги. Звісно, не обійдеться й без випробувань та непорозумінь.

Але, поки ми разом, поки нас об'єднує праця навколо гідного майбутнього українських дітей та модерної європейської України, поки ми підтримуватимемо один одного, - нас ніщо не зможе зупинити!

Зі святом!

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Останні новини

Loading

календар подiй

19 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS