Карта сайту
Приватна зона


Новини

Привітання Міністра освіти і науки Лілії Гриневич з Днем працівників освіти

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич привітала вихователів, учителів, викладачів та загалом усіх освітян з Днем працівників освіти.

"Сьогодні ви - на передовій боротьби за українську незалежність. На вас покладено дуже важке завдання - підготувати наших дітей і молодь до майбутнього. Яким буде це майбутнє? Про нього відомо лише одне - воно буде дуже відрізнятися від сьогоднішнього дня. Тому важливо дати дітям не лише знання, а підготувати їх до сміливого вирішення проблем, до того, як критично переосмислювати величезний потік інформації у сучасному інформаційному суспільстві», - зазначила Лілія Гриневич у своєму привітанні.

Вона додала, що зараз вчитель "недооцінений державою", тому Уряд підняв оплату праці педагогічних працівників на 2 розряди в єдиній тарифній сітці. Вже з наступного року зарплата вчителя має зрости на третину.

Цього, за словами Міністра освіти і науки, не достатньо, тому реальне бачення соціального статусу вчителя запропоновано у проекті Закону «Про освіту».

"Шановні колеги! Зичу вам міцного здоров’я, творчості, натхнення, в жодному разі не піддаватись професійному вигоранню, а у душі мати невичерпне джерело любові до дітей і до професії», - привітала освітян Лілія Гриневич.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Останні новини

Loading

календар подiй

28 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS