Карта сайту
Приватна зона


Новини

Тиждень кафедри соціально-гуманітарних дисциплін КУТЕП

1-7 жовтня 2015 року  з метою активізації науково-методичної та організаційно-виховної роботи викладачів та студентів у новому навчальному році організовано тиждень кафедри соціально-гуманітарних дисциплін.

1 жовтня з метою адаптації студентів першого курсу, вихованні відповідальності за володіння майбутньою професією проведена зустріч з випускниками університету минулих років, які обіймають відповідальні посади на підприємствах, зокрема:

Готельний комплекс «РУСЬ»

Безкоровайна Юлія Борисівна – начальник відділу організації заходів відділу маркетингу; випуск 2002 року, напрям «Менеджмент організацій»

Киричок Інна Анатоліївна – фахівець з продажу відділу маркетингу; випуск 2007 року, напрям «Міжнародні економічні відносини»

Шапкін Дмитро Олексійович – адміністратор зали ресторану; випуск 2002 року, напрям «Менеджмент організацій»

ТОВ «Туристична фірма «Сехмет-тревел»

Таран Тетяна Василівна – директор; випуск 2008 року, напрям «Туризмознавство»

Insignia Lifestyle Boutique

Кулєшов Кирило Андрійович – начальник служби консьєржів, наймолодший володар золотих ключів міжнародної асоціації консьєржів; випуск 2010 року, напрям «Готельно-ресторанна справа».

6 жовтня відбулася зустріч та офіційні перемовини щодо співробітництва і взаємодопомоги представників Науково-дослідного інституту українознавства (НДІУ) з працівниками Київського університету туризму, економіки і права (КУТЕП).

Метою зустрічі було налагодження співпраці обох сторін в галузі наукових досліджень: проходження наукових стажувань, створення науково-дослідних центрів з метою проведення спільних досліджень, обмін інформацією і результатами наукових досліджень, написання спільних наукових проектів для отримання грантів.

НДІУ представляла делегація інституту на чолі з заступником директора професором А.Л. Зінченком та співробітники інституту: завідувач відділом освітніх технологій та популяризації українознавства Т.І. Бойко, вчений секретар Д.В. Толочко. Представниками від КУТЕП були перший проректор доктор педагогічних наук Н.А. Фоменко, проректор з наукової роботи В.С. Пазенок, проректор з організаційно-педагогічної роботи О.І. Нелін, професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Г.С. Цехмістрова, педагогічні працівники кафедр.

Зустріч делегації НДІУ з викладачами КУТЕП розпочалась з вітальної промови першого проректора Н.А. Фоменко, в якій було відзначено важливість співробітництва між вищими навчальними закладами та науковими установами. У виступі перед викладачами КУТЕП заступник директора А.Л. Зінченко ознайомив із загальною структурою НДІУ, основними напрямами його роботи та окреслив суміжні питання для співпраці у науковій сфері. До бібліотечного фонду КУТЕП було передано журнал «Українознавство» № 1, 2 та запропоновано викладачам публікувати на сторінках часопису наукові статті та рецензії.

У виступі Т.І. Бойко основна увага була зосереджена на заходах, що здійснювались за ініціативи НДІУ, а також запрошено викладачів КУТЕП брати участь у наукових заходах за анонсами сайту НДІУ. Було висловлено пропозицію спільного проведення конкурсу науково-дослідних робіт з українознавства для студентів та аспірантів.

Д.В. Толочко зазначив, що стратегічно важливим завданням співпраці КУТЕП та НДІУ є розкриття інтелектуального потенціалу студентів, аспірантів та молодих учених. Висловив готовність НДІУ сприяти науково-дослідній діяльності та професійному зростанню молоді, зокрема через забезпечення навчальної практики для студентів та якісну підготовку аспірантів.

Підсумком перемовин між КУТЕП та НДІУ є підписання угоди про співробітництво та взаємодопомогу, розробка конкретного плану роботи на наступний період.

7 жовтня проведено круглий стіл «Педагогічні роздуми: 10 кроків до майстерності викладача», під час якого викладачі університету обмінялися думками щодо значення в майстерності викладання пошуку нових технологій навчання, самоосвіти, компетентності, духовності, комунікабельності, творчості, інноваційності, досвіду та конкурентоспроможності як запоруки самоствердження і самореалізації викладача в освітній діяльності.

12 жовтня за планом роботи кафедри та з ініціативи економіко-юридичного училища університету в актовому залі проведено виховний захід, присвячений відзначенню Дня захисника України, на який запрошено бійця 79 аеромобільної бригади сухопутних військ ЗСУ Івану Метелицю. Здійснено перегляд і обговорення документального фільму «Аеропорт». З вітальними словами виступили ректор університету, доктор педагогічних наук, професор Федорченко В.К.; доктор історичних наук, професор Муковський І.Т.; директор Економіко-юридичного училища Мартинюк І.А.

Цехмістрова Г.С., професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплін

ФОТОЗВІТ

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

19 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS