Карта сайту
Приватна зона


Новини

Навчальна екскурсія в арт-готель «Баккара»

13 листопада 2014 року студенти магістратури групи 51 разом з викладачем Іриною Михайлівною Мініч відвідали знаменитий aрт-готель «Баккара». Екскурсія проводилась відповідно до плану екскурсійної роботи Факультету туризму, готельного та ресторанного бізнесу та кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства.

Арт-готель «Баккара»*** - перший великий готель на воді, який розташований на живописній венеціанській набережній Дніпра. Готель розташовано в історичному центрі міста Києва: поруч відомий всім Поділ та історичні пам’ятки, такі як Хрещатик, Видубицький монастир, Михайлівський та Софійський собори, Андріївський узвіз. З вікон готелю відкривається вид на тисячолітню Києво-Печерську Лавру та річку Дніпро.

Будівництво відомого арт-готелю «Баккара» у Києві було дуже трудомістким і складним процесом. Через те, що готель розташований на воді, необхідно було спорудити міцні унікальні конструкції, які втримували б величезну споруду. Готель мав бути надійним і одночасно розкішним, і ні в якому разі не виглядати громіздким і непривабливим. Спорудженням унікального готельного комплексу на воді з кінця 2008 року займалася компанія ВАТ «Укрстальконструкція». Розміри судна становлять 138х18 метрів, надбудова - 137х16 метрів. До виконання робіт із будівництва арт-готелю «Баккара» в Києві крім компанії ВАТ «Укрстальконструкція» була також залучена компанія ТОВ «Укрстальмонтаж». Всі роботи були проведені на найвищому рівні. У будівництві було використано оздоблювальні матеріали високої якості та надміцні металеві конструкції. Новий готель увійшов до готельної мережі «Акорд Готелі», але 3 місяці тому, на жаль, готель вийшов з цієї мережі. Відкриття київського арт-готелю «Баккара» відбулося 27(31) жовтня 2009 року. В готелі використовують екологічно чисті технології, адже він має відзнаку «Green Key».

В готелі «Баккара» 4 поверхи, 200 комфортабельних номерів, виконаних в авторському стилі. Всі номери готелю оснащені центральною системою кондиціювання, інтерактивним телебаченням, бездротовим доступом в Інтернет (Wі-Fі), персональним міні-сейфом, феном, міні-баром, телефоном із прямим міжнародним доступом. У вартість номерів включений сніданок «шведський стіл». До послуг гостей готелю зручний та оснащений сучасним технічним обладнанням конференц-зал для проведення конференцій та семінарів, площею 105 м.кв, розрахований на 80 учасників. Поруч із конференц-залом розташований сучасний бізнес-центр.

Затишний ресторан «Гранд Піано Кафе» під управлінням сім'ї ресторанів «Козирна Карта» та літній майданчик із чудовим видом на річку, пропонують страви європейської, японської та української кухонь. Ресторан може прийняти до 200 гостей одночасно.

В готелі крім ресторану є Лобі бар, де гості зможуть насолодитись кавою по-східному та вишуканими коктейлями.

В готелі є конференц-зал. Зал з великими вікнами, які затемняються за необхідності, та зручними меблями ідеально підходить для проведення семінарів, тренінгів, нарад та презентацій. Меблі, що трансформуються дозволяють використовувати їх для масових заходів і для невеликих нарад за круглим столом.

Від нашого екскурсовода Артема, який працює старшим портьє, ми дізнались, що кожного року в готелі проводяться екзамени з професійної майстерності англійською мовою. Також проводять 4 тренінги, на яких учасники розглядають конфліктні ситуації, дізнаються, як працювати з постійними клієнтами. Готель використовує систему управління Fidelio V8.

Інформацію підготували: Кучинська А.І.,  Павленко Н.Ю.

ФОТОЗВІТ

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

24 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS