Карта сайту
Приватна зона


Новини

Вітання Міністра освіти і науки з Днем Перемоги!

Шановні учасники Великої Вітчизняної війни!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди 68-ої річниці Великої Перемоги!

У цей світлий весняний день ми вшановуємо пам’ять про ваш величний, безсмертний подвиг. Подвиг людей, які неймовірною ціною власних життів, пройшовши крізь жорна війни, здобули перемогу над фашистською чумою.

Ми віддаємо почесті та шану всім тим, хто на бойових та трудових фронтах боровся за Перемогу, хто намертво стояв перед страшним обличчям ворога за нашу землю, хто під свист кулеметних черг, повсюдних вибухів та під ударними хвилями танкових снарядів повернув мир, хто, сидячи у сирих землянках, не зламався під натиском загарбників і знайшов сили перемогти та пронести цей славетний тріумф через усе своє життя.

Саме тому наше першочергове завдання, наш священний обов’язок – пам’ятати і довіку шанувати цей подвиг, привчати наших дітей цінувати та поважати людей, які забезпечили прийдешнім поколінням безтурботне дитинство, світлу юність та можливість будувати вільне життя на землі, не спотвореній воронками від бомбардувань – розкіш, якої були позбавлені вони. Багатьох з них вже немає в живих… Як освітяни, ми зобов’язані нести відповідальність за увіковічення та збереження пам’яті про їхній великий подвиг. Молоде покоління не повинно забувати воїнів-визволителів і всіх тих, хто доклав зусиль до Перемоги.

Шановні наші ветерани, дорогі визволителі, звертаюсь до вас зі щирими словами подяки та безкінечною повагою за вашу любов, відданість Вітчизні, за героїзм та благородство, – за Перемогу!

Бажаю вам міцного здоров’я, довголіття та родинного затишку. Нехай кожного з вас цінують рідні та близькі, бо ви – взірці для наслідування.

Низький уклін вам, рідні наші! Велика шана тим, хто залишився на полях бою. Ваш подвиг – безмірний, і вдячність наша з часом лише зростатиме!

З Днем Великої Перемоги!

З глибокою повагою та синівською вдячністю,

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник

Останні новини

Loading

календар подiй

29 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS