Карта сайту
Приватна зона


Новини

Міжвузівська студентська науково-практична конференція: «Україна у контексті світових векторів розвитку»

17 травня 2018 р. в Київському університеті туризму, економіки і права було проведено чергову міжвузівську студентську науково-практичну конференцію на тему: «Україна у контексті світових векторів розвитку».

З вступним словом до учасників конференції звернувся ректор КУТЕП, доктор педагогічних наук, професор Федорченко В.К. У своїй промові Володимир Кирилович акцентував увагу на сучасному стані національного туризму, його ролі у процесах руху України на шляху євроінтеграції.

У пленарному засіданні взяли участь магістранти Університету спеціальностей туризм, облік та оподаткування, правознавство. Предметом обговорення стало широке коло проблем соціально-економічних процесів, що відбуваються в Україні в даний час. Серед інших особливий інтерес учасників викликали виступи Олени Буші з темою «Інтелектуальний аналіз даних в туризму», Вікторії Гамази з темою «Перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні» (науковий керівник кандидат соціологічних наук, професор КУТЕП Мініч І.М.), а також ряд виступів правознавців Юлії Яушевої з темою «Етичні засади діяльності юриста в Україні та країнах ЄС» (науковий керівник доктор юридичних наук, доцент, професор КУТЕП Федорченко Н.В.); Олександра Спасенко-Руднова «Значення практики Європейського Суду з прав людини для цивільного судочинства в Україні» (науковий керівник, кандидат юридичних наук, доцент Зінченко О.В.).

Серед учасників Конференції також слід відзначити виступи гостей, студентів Державного університету інфраструктури та технологій Світлани Ворони з темою «Правове регулювання праці жінок в Україні» та Андрія Крупнова з темою «Теоретичне значення колективного договору в умовах сучасного трудового права». В межах Конференції працювало 3 секції відповідно до спрямованості тем:

Секція 1. «Туризм в Україні: сучасні тенденції розвитку».

Секція 2. «Сучасні тенденції розвитку української економіки: обліковий аспект».

Секція 3. «Правове регулювання соціально-економічних процесів в Україні: реалії сьогодення».

Матеріали Конференції будуть опубліковані у тезах доповідей, з якими можна буде ознайомитись в Університетській бібліотеці або на Сайті КУТЕП.

ФОТОЗВІТ 

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

19 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS