Карта сайту
Приватна зона


Новини

Дорогі друзі! Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента!

Студентські роки – найкраща пора, коли весь світ перед тобою, коли все життя попереду, пора надій, сподівань, планів, коли закладаються основи майбутньої кар'єри, а головне – здійснюється вибір життєвої позиції.

Студентська молодь завжди виступала ініціатором прогресивних та якісних перетворень у суспільстві. Розпочата Урядом реформа вищої освіти, пріоритетними завданнями якої є інтеграція в європейський та світовий простір, а також посилення ролі студентського самоврядування, надає вам, студентам, більше можливостей розкрити свої здібності, набути якісні знання та реалізувати себе як фахового професіонала й громадянина суспільства.

Сьогодні країна чекає від студентства нових неординарних ідей, відкриттів та здобутків. Шановні студенти, від результатів вашого навчання та активної громадянської позиції залежить поступ України, її майбутнє. Саме вам визначати соціальні, економічні та інтелектуальні пріоритети розвитку нашої держави.

Упевнений, що кожен з вас, сьогоднішніх студентів, в подальшому займе гідне місце у суспільстві!

Будьте наполегливими на шляху до обраної мети, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаю вам творчої наснаги до навчання, креативних ідей та досягнень, здійснення амбітних планів на майбутнє, і так потрібних нам усім - миру й злагоди.

З повагою,

Міністр Сергій КВІТ

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Останні новини

Loading

календар подiй

28 березня 2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

RSS