Карта сайту
Приватна зона


Новини

Вітаємо із перемогою!

5 грудня 2014 року в приміщенні географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка були підведені підсумки конкурсу, що проводиться в рамках стипендіальної програми «Майбутнє туристичної галузі» України.

У конкурсі взяли участь студенти найкращих ВНЗ України: КНУ ім. Т.Шевченка, КНТЕУ, КУТЕП, НУХТ.  Від нашого Університету наукові роботи подали студент магістратури «Туризмознавство» Юрій Рець та студентка IV курсу «Туризм» Анастасія Сироткина (Тема: «Розробка містичного туру «Від нечистої сили до Бога», наук. керівник – канд. географ. наук Катерина Дмитрівна Діденко).

Захоплені цілеспрямованістю і потенціалом учасників, організатори конкурсу постали перед складним завданням - визначити трьох найкращих. Після тривалих дискусій переможців було визначено. Друге місце та іменну стипендію на один календарний рік від українського національного туроператора Travel Professional Group отримав Юрій Рець. Його наукову роботу «Розробка інноваційного туристичного продукту з використанням квестових ігор з метою популяризації туристичного регіону» (науковий керівник Олена Іванівна Міхо) було визнано однією з найкращих та рекомендовано до впровадження на базі туроператора TPG.

«Майбутнє туристичної галузі» - перша в Україні загальнонаціональна програма підтримки обдарованої молоді в сфері туризму, яка проводиться щорічно з 2012 р. Засновником програми є провідний український туроператор Travel Professional Group. Студенти Київського університету туризму, економіки і права щорічно приймають участь в конкурсі наукових студентських робіт і отримують іменні стипендії.

Ми пишаємось вашими успіхами!

ФОТОЗВІТ

  •  

  •  

  •  

  •  

Останні новини

Loading

календар подiй

20 квiтня 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

RSS